лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Колишній "Холостяк" Макс Михайлюк зі зброєю в руках став на захист України

Колишній "Холостяк" Макс Михайлюк зі зброєю в руках став на захист України
Макс Михайлюк, як і багато українців вирішив зі зброєю боронити рідну землю.

Головний герой 10 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Макс Михайлюк, як і багато українців вирішив стати на захист рідної країни у війні, яку розв'язала росія.



Головний "Холостяк" 10 сезону опублікував в Instagram фото, на якому він зазнімкований зі зброєю в руках. Цим фото він хотів продемонтрувати, що готовий захищати Батьківщину і своїх рідних від російських окупантів.

На опублікованому фото Макс позує в автівці, тримаючи у руках зброю. Він одягнений у цивільний одяг, і вже встиг відростити чималу бороду. Зазначимо, що на час війни багато хто з чоловіків відмовляється голитися, щоб урочисто це зробити після перемоги над російськими окупантами.


"Пацики на моциках, а моцики без бензу", - так Макс Михайлюк підписав опубліковане фото.

У коментарях українці подякували, що Макс Михайлюк став на захист Батьківщини, і побажали йому повернутися додому живим та неушкодженим.

Читайте також: Максим Михайлюк из "Холостяка" женился на Даше Хлыстун (ВИДЕО}

"Дякуємо, що приєдналися до захисту Батьківщини, це дорогого коштує!💛💙", "А я думала, що ви привид Києва))", "Була думка, що "привид Києва" можете бути ви🙏🏻", "Макс, бережіть себе!💪🙏", "Наші захисники найкрасивіші 😻", "Макс, нехай тебе янголи оберігають! 🙏❤️", "Макс бережи себе🙏🙏🙏", "Хай Бог вас оберігає. Повертайтеся живим до сім'ї", - зазначили користувачі мережі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 460


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook