лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Бред Пітт звинуватив Анджеліну Джолі у навмисному завданні йому шкоди

Бред Пітт звинуватив Анджеліну Джолі у навмисному завданні йому шкоди
Битва Бреда Пітта та Анджеліни Джолі через їхній маєток Chateau Miraval стає все більш заплутаною, оскільки Бред стверджує, що його колишня має «токсичні наміри» проти нього.

Оскільки Бред Пітт та Анджеліна Джолі продовжують сперечатися про власність та інші деталі розлучення, все ще більше погіршувалося. Згідно з судовими документами, 58-річний Бред звинуватив 47-річну актрису у спробі «завдати шкоди» йому, таємно продавши свою частку у своєму французькому винограднику «російському олігарху» з «отруйними намірами». Згадані передбачувані злі наміри нібито включають план повного контролю над багатомільйонною виноробною Chateau Miraval.



Анджеліна, мабуть, продала половину успішного бізнесу компанії Юрія Шефлера, власника компанії з виробництва російської горілки Stolichnaya, перейменованої на Stoli. Газети стверджують, що оскільки Юрій спробував дистанціюватися від президента Росії Володимира Путіна та його режиму, бренд Stoli тепер є «міжнародною відповідальністю».

«Джолі провела, а потім здійснила передбачуваний продаж у таємниці, навмисно тримаючи Пітта у незнанні та свідомо порушуючи договірні права Пітта», — стверджують адвокати Бреда у документах, посилаючись на продаж Анджеліни Stoli Group через Юрія.

«Порушуючи угоду сторін Джолі, намагалася змусити Пітта вступити в партнерські відносини з незнайомцем, і, що ще гірше, з незнайомцем з отруйними асоціаціями та намірами», — продовжують документи, також стверджуючи, що продаж порушує угоду, яку пара уклала на початку їхнього партнерства. у маєтку площею 1000 акрів, яке вони купили у 2008 році. Угода давала Бреду на правах першого купити її, якщо вона хотіла продати, про що суддя був повідомлений.Замок, розташований на півдні Франції, став місцем, де пара одружилася в 2014 році, і він став «пристрастю» Бреда, а також одним із найвідоміших у світі виробників рожевого вина згідно з судовими документами. Однак у жовтні 2021 року все стало заплутаним, коли Анджеліна «припускала продати свою частку Tenute del Mondo, ворожому сторонньому конкуренту, який прагне отримати контроль над Miraval», — стверджують документи, подані адвокатами Пітта, в яких йдеться про мотиви зірки фільму «Малефісента».

Джерела також зазначають, що час продажу був пов'язаний з рішенням судді винести попереднє рішення про надання Бреду опіки 50/50 у битві пари за їхніх п'ятьох дітей: 20-річного Медокса, 16-річної Захари, 17-річного Пакса, 15-річної Шайло, 13-річною Вів'єн, та Нокс, 13 років. В даний час колишні розділяють спільну опіку, рішення, яке Анджеліна намагається скасувати.

Анджеліна подала на розлучення з Бредом у 2016 році після більш ніж десяти років спільного життя, пославшись на непримиренні розбіжності. В інтерв'ю для Voque India у червні минулого року Анджеліна розповіла про розлучення, пояснивши, що рішення було ухвалено заради благополуччя її дітей.

"Це було правильне рішення", - сказала вона.

Читайте також: Бред Пітт не піддався на підступність Анджеліни Джолі

«Я продовжую зосереджуватися на їхньому зціленні. Деякі скористалися моєю мовчанкою, і діти бачать брехню про себе у ЗМІ, але я нагадую їм, що вони знають свою правду та свою думку. Насправді, це шестеро дуже сміливих, дуже сильних молодих людей».скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 1 661


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook