лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Леся Нікітюк показала, як допомагає українським біженцям у рідному Хмельницькому

Леся Нікітюк показала, як допомагає українським біженцям у рідному Хмельницькому
Успішна українська ведуча Леся Нікітюк з початку війни виїхала з Києва та приїхала до свого рідного міста – Хмельницького. Там зірка разом зі своїм татом займається благодійністю, допомагає закупити продукти та доставити їх біженцям, які були змушені покинути свої будинки через війну.

Деякий час назад Леся Нікітюк пропала зі сторіз. Вона більше не показує свого повсякденного життя, оскільки воно схожа на День Бабака. Проте зірка вирішила вийти на зв'язок та показати, чим вона займається щодня.



"Мої дні зараз не схожі на ті, що я проживала до 24-го... І я не знаю, що вам показати... У мене немає часу на сторіз та пости", - зазначила Леся Нікітюк.


Вона опублікувала кадри з татом, показала, як ходила на ринок, і зазирнула на кухню, де готують їжу нужденним.


"Вранці з татом зібрали кілька ящиків курячих окороків! Подзвонили з "Нашої Ряби", сказали, Лесюнь, це в притулок для людей. Спасибі. Федорівна зраділа! Тому що один окорок можна розділити на дві частини і людям до картопельки або до гречки! Та і на цілий тиждень", - наголосила Леся Нікітюк.


Читайте також: Леся Нікітюк поділилася зворушливою історією родини з Краматорська

Також зірка шоу "Орел і Решка" вирушила на нову пошту, щоб відправити ліки та амуніцію для військових. Щодня артистка робить щось на благо українського суспільства, яке з кожним днем наближає нашу країну до перемоги.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 642


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook