лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Злата Огневич уперше показала свого батька та розповіла, як він допомагає українській армії

Злата Огневич уперше показала свого батька та розповіла, як він допомагає українській армії
Злата Огневич не виїхала з України від початку війни, яку розв'язала Росія проти нашої країни. Співачка залишається вдома, підтримує свою маму та батька. Проте днями їхній сім'ї довелося розділитися, оскільки глава сімейства вирушив у гарячу точку допомагати українській армії.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Злата Огневич опублікувала рідкісне фото з татом, мабуть, з особистого архіву. У кадрі успішна співачка постала поруч із дуже імпозантним чоловіком із сивим волоссям, густою бородою, гарними рисами обличчя та в окулярах для зору. Леонід Григорович – полковник медичної служби, народився у місті Олександрія, Кіровоградській області. З 1999 року розпочав службу провідним хірургом у структурі медичного забезпечення ВМС. І зараз він знову виконує свій обов'язок перед Батьківщиною.



"Ці фото з татом наче про інше життя, з іншого виміру ❤️‍?

Зараз тато на шляху до Харкова, їде допомагати пораненим бійцям. Знаючи, який він чудовий лікар, я упевнена, що йому вдасться допомогти багатьом. Намагаюсь не думати про ризик в цій гарячій точці, бо всі зараз ризикують своїм життям і здоров‘ям, - відзначила Злата Огневич. - ЗСУ і всі підрозділи захищають рідну землю, лікарі під обстрілами або в напівтемних підвалах, оперують, рятуючи життя іншим, волонтери ціною власного життя допомагають людям. І навіть діти… Вони вірять в те, що добро переможе. А разом з ними віримо й ми— дорослі”.


Читайте також: Злата Огневич удивила откровенным признанием во время войны

Зараз Злата Огневич прямує до США, щоб взяти участь у благодійному концерті на підтримку України. Зібрані гроші будуть направлені на гуманітарну допомогу та забезпечення всім необхідним вимушеним переселенцям.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 330


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook