лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Настя Каменських і колишня Позитива вигадали новий спосіб звернутися до світу

Настя Каменських і колишня Позитива вигадали новий спосіб звернутися до світу
Артистка на головній премії звернулася до небайдужих людей. Зможемо разом вигнати російську нечисть з України.

Відома українська співачка Анастасія Каменських, яка зараз вирушила за океан, щоб якомога більше людей почуло про трагедію в Україні.



Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно дівчина зараз ділиться інформацією, яка може допомогти нашій країні, а також її жителям.


Деякий час тому співачка відвідала головну латиноамериканську музичну премію, де всі змогли почути її біль, і заклики про допомогу.

"Зараз важливо говорити всіма можливими способами про Україну. Тому на @latinamas я була в пальто, яке моя @annchuk власноруч розписала важливими посланнями світу " - йдеться в повідомленні під постом.

Так, зробила його самостійно колишня дружина, з якою Настя вже багато років є близькими подругами. На цьому пальто можна зустріти такі фрази, як: Ukraine is freedom. Freedom is Ukraine; Stand with Ukraine; Stop the war.


Крім численних інтерв'ю, Настя Каменських виступила на сцені з легендарними артистами Black Eyed Peas.


Читайте також: Настя Каменських заспівала з The Black Eyed Peas їх всесвітній хіт, підлаштований під Україну

Цей виступ був присвячений підтримці українського народу і героїв, які вже два місяці героїчно борються на фронті, і сміливо відстоюють рідні землі від російських окупантів. В цей час масштабний номер супроводжувався емоційними кадрами нищівної війни і постраждалими мирними жителями в зруйнованих містах.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 136


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook