лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Оля Цибульська, сидячи в курнику розповіла, де знаходить в собі сили жити далі

Оля Цибульська, сидячи в курнику розповіла, де знаходить в собі сили жити далі
Дівчина розповіла, чому так важливо стежити за собою навіть під час війни. Інакше і бути не повинно.

Відома українська артистка Ольга Цибульська розповіла про емоційні гойдалки, які вона почала відчувати під час війни. Зрозуміла, що потрібно продовжувати жити, незважаючи ні на що.



Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина висловлюється про війну в Україні, а також ділиться своїми думками.

На цей раз вона зробила фотографію в Бігуді поруч з курми. При цьому, вона намагалася медитувати.


Поговорити вона вирішила на досить педантичну тему. Багатьом досить складно прийти в себе, і адаптуватися до умов війни.

Ольга Цибульська зазначає, що якось її друг з ЗСУ подзвонив, щоб та його втішила і дала трохи сонячного тепла. При цьому, емоційний стан жінки був не на висоті. Вона сиділа в кутку кімнати з брудною головою, і читала новини.


"Я катаюся на емоційних гойдалках. Від повної апатії до істерики і назад. Болить постійно всіх і всього. "Ольчик, твоя немита голова на війні не допомагає. Ми тут з пацанами, бо боремося за Україну і наших красивих дівчат. Чуєш? Чекаю класну фотку. Хочу посміхнутися". До мене ніби дійшло " - йдеться в повідомленні під постом.

Дівчина зазначила, що війна триває. Забирає у людей будинки, міста, сили. Але це все обов'язково закінчиться, і потрібно вже зараз задуматися про те, що залишиться від нас після нашої перемоги.


Читайте також: Оля Цибульська розповіла, як тікала з Києва, переповненого російськими танками

"Нам потрібно берегти красу і зараз. Зараз особливо. Вона дає сили нашим хлопцям на передовій. Знаю, що це дуже складно зараз. Але бути красивою у воєнний час-не соромно! Бути красивою у воєнний час-це мотивувати наших найкрутіших, найгарячіших хлопців до перемоги!"- продовжила дівчина.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 2 816


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook