лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Настя Каменських заспівала з The Black Eyed Peas їх всесвітній хіт, підлаштований під Україну

Настя Каменських заспівала з The Black Eyed Peas їх всесвітній хіт, підлаштований під Україну
Співачка закликала світ не забувати про Україну і максимально підтримувати її рідну країну.

Популярна українська виконавиця Настя Каменських заспівала антивоєнний гімн світу на Latin American Music Awards разом з відомою американською хіп-хоп-групою The Black Eyed Peas. Роликом з виступу співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.



Настя Каменських, як і багато інших її колег, продовжують виступати за кордоном, максимально привертаючи увагу всього світу до російської війни в Україні і допомагаючи збирати кошти для допомоги українців.

Так, Каменських з'явилася на Latin American Music Awards, де разом з The Black Eyed Peas заспівала антивоєнний гімн. Відзначається, що фронтмен The Black Eyed Peas Will.i.am інтегрував у пісню "Where is the love" гасло Pray for Ukraine. Так артист висловив підтримку громадянам України, які борються проти російської агресії.


Під час виступу Настя Каменських взяла слово, зазначивши, що у світі немає місця війні і закликала світ не забувати про Україну і допомагати їй усім чим тільки можна.

Читайте також: Настя Каменських вперше показала фото з Іспанії

"Війні немає місця в сучасному світі. Благаю вас, не забувайте про мою країну. Говоріть про неї, підтримуйте її як тільки можете. Тому що у Свободи зараз інше ім'я. Свобода - це Україна", - сказала Настя Каменських.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 006


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook