лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Валерій Харчишин упевнений, що його будинок знищили навмисне

Валерій Харчишин упевнений, що його будинок знищили навмисне
Музикант поділився своєю версією ворожих дій.

Лідер українського гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин, будинок якого під Гостомелем повністю зруйнували російські окупанти, висловив свою думку щодо дій ворога.



В інтерв'ю в програмі "Ранок з Україною" музикант розповів про те, як дізнався що будівля була зруйрнована вщент.

"Я був у тому будинку, їздив із військовим. Треба було нагодувати кішок, сподівався наступного дня їх забрати… Але, на жаль, не було, куди повертатися. Одна кішка вижила — вона була в окремому будиночку, де проживали люди, не говоритиму, хто саме — для їхньої безпеки", - поділився Валерій Харчишин.

За думкою співака, по будинку били спеціально і не обійшлося без місцевого коригувальника. До того ж музикант здогадується, хто до чього причетний. Підозрювана людина спілкувалася з Валерієм, але потім перестала відповідати на будь-які дзвінки та повідомлення.

Читайте також: Валерій Харчишин показав, що залишилося від його будинку під Гостомелем

"Я не можу розголошувати все, бо зараз триває слідство. Але є версії того, що це був спланований напад. Будинки навколо вціліли, так, є пошкодження, але вони незначні, переважно кульові. А мій — знищений вщент. Розумієте, це велике котеджне містечко, де постраждало лише 2 будинки — мій та однієї жінки, проте він знаходиться в іншому боці. Отже, ніхто не знищував будинки один за одним, а точково завдавали ударів. Більше того, у мене одразу два будинки зрівняли з землею — основний та гостьовий — точково, напевно, роботою коригувальника", - розповів фронтмент "Другої ріки".

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 032


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook