лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Валерій Харчишин показав, що залишилося від його будинку під Гостомелем

Валерій Харчишин показав, що залишилося від його будинку під Гостомелем
Валерій Харчишин дуже багато працював над тим, щоб його родина – дружина та троє дітей, жили у комфортних умовах. Все, що він заробив за роки своєї професійної творчої кар'єри, вклав у чудовий будинок під Гостомелем – за кілька кілометрів від української столиці.

Гостомель, Буча та Ірпінь найбільше постраждали від російських окупантів у Київській області. Там відбувалися жахливі речі, про які навіть важко писати. Днями стало відомо, що рашисти покинули цю територію, щоб перекинути всі свої сили на Донбас. Українські силовики, а також багато мешканців, яким вдалося вчасно евакуюватись із цього району, повернулися, щоб перевірити своє майно. Серед них виявився і фронтмен відомого українського гурту "Друга ріка".



Валерій Харчишин в особистому обліковому записі в Інстаграм опублікував знімок із власного двору. Від будинку, можна сказати, практично нічого не лишилося. На щастя, там нікого не було. Музикант вчасно вивіз свою дружину та молодших дітей у безпечніше місце. Сам же він вступив до лав волонтерів, його старший син пішов у тероборону, а його брат служить у ЗСУ.

"Так, це будинок, у якому жили мої діти. Старший зараз на фронті. Фото публікую вперше, але виключно для привернення уваги", - наголосив Валерій Харчишин.


Свою публікацію музикант зробив не для того, щоби його пожаліли, а щоб зібрати кошти на допомогу українській армії.

Читайте також: Окупанти спалили будинок соліста гурту "Друга ріка" Валерія Харчишина

"Не секрет, що для посилення позицій на північному фронті формуються нові підрозділи ЗСУ. Один з них, куди вступив мій брат, потребує допомоги. Держава забезпечила зброєю та одягом. Дещо я купив. Дещо ми знайшли безкоштовно. Решту знайшли у Польщі, але це потрібно купити. Загальна вартість близько 27 тисяч євро", - наголосив Валерій Харчишин, закликаючи шанувальників поділитися будь-якою сумою, яка піде на захист нашої країни.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 3 121


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook