лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Сергій Притула розповів про найяскравіше враження про війну

Сергій Притула розповів про найяскравіше враження про війну
Український шоумен Сергій Притула з 2014 року активно допомагає українській армії. Він започаткував благодійну організацію, збираючи кошти на амуніцію для наших військових. З початку повномасштабної війни актор не став стояти осторонь і вже під звуки вибухів та ракет продовжує виконувати свою роботу.

Війна принесла безліч руйнувань та смертей, і тим часом об'єднала всіх українців, що стало чи не головним у нашій боротьбі. На це звернув увагу і Сергій Притула, котрий захопився українським народом.



"Мабуть, найяскравіше враження — бути свідком перетворення українського суспільства на абсолютно монолітну політичну націю. Чого не було за всі тридцять років незалежності. Завжди перебували ті, хто зіштовхував людей лобами, використовуючи заїжджену тему поділу суспільства на україномовних та російськомовних, на більш російськомовних, на більш та менш патріотичних, на тих, хто годує одних і тих, що "стрибають" на Майдані тощо".

Сергій Притула нарік на те, що роками народу не давали стати єдиним, постійно вигадуючи підстави для розбіжностей. Винними він назвав політиків, багато з яких втекли задовго до війни чи перші дні.


Читайте також: Сергій Бабкін розповів, як виїхав закордон

"Але, на жаль, раніше, чому ми не вміли так згуртуватися, як це сталося зараз. Тому ці втрачені можливості діалогу та прислуховування до великої кількості політиків, яких зараз в Україні вже не побачите, бо вони втекли з країни, щойно прилетіла перша ракета, а деякі й раніше, призвела до того, що тепер ми платимо надто високу ціну. Дуже шкода людей. Дуже шкода дітей", - зазначив Сергій Притула.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 024


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook