лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Дмитра Ступки пішла до іншого

Дружина Дмитра Ступки пішла до іншого
З початку війни стало відомо про розлучення багатьох пар. Причому нерідко, коли один із подружжя заводив роман на стороні. Так само виявилося і у випадку 35-річного українського актора Дмитра Ступки, який розлучається зі своєю 33-річною дружиною Поліною після 8 років шлюбу.

Дмитро Ступка наразі перебуває у Польщі, де допомагає українським біженцям та збирає кошти на допомогу Україні. Його колишня кохана разом із їхньою донькою залишилися у США. З'ясувалося, що причиною розлучення пари стало те, що Логунова пішла до іншого.



Син Остапа Ступки та онук Богдана Ступки поки що не коментує своє розлучення, а ось Поліна вже повністю живе новим життям. Щобільше, в Мережі навіть з'явилися чутки, що дівчина знову виходить заміж. На таку думку наштовхнула її публікація. Колишня дружина Дмитра Ступки опублікувала фото літака, що летить у небі, з написом: "Поліно, ти вийдеш за мене?" На що вона відповіла "Так".


Також ініціювавши відповіді на запитання шанувальників в Інстаграм-сторіз, багато хто, звичайно ж, цікавився її новими відносинами. На запитання, як Поліна зрозуміла, що зустріла того самого, вона відповіла: "Побачила в очах". А ось відповідаючи на запитання про те, як вона з ним познайомилася, дівчина дала розпливчастішу відповідь: "Коли це вирішив Господь Бог". А ось фанату, що поцікавився, чи її новий обранець американець, вона відповіла питанням на запитання: "Яке це має значення".


Читайте також: Жена Ступки Логунова закатила скандал на концерте

Тим часом віддані шанувальники підкреслили: "Напевно, такою щасливою вас ще не бачили. Ви так прекрасні у щасті". На що колишня дружина Ступки наголосила: "А хто в ньому не прекрасен".

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 4 026


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook