лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дмитро Ступка розлучився з Поліною Лагуновою після восьми років шлюбу

Дмитро Ступка розлучився з Поліною Лагуновою після восьми років шлюбу
Актор Дмитро Ступка розлучився зі своєю дружиною та мамою його 7-річної доньки Поліною Логуновою. Про це стало відомо із соцмереж дівчини. Вона опублікувала пост в Instagram, в якому написала, що вони з Дмитром залишилися добрими друзями та люблячими батьками, але більше не подружжя.

"Друзі, ми з Дімою більше не подружжя, але залишилися відмінними друзями і люблячими батьками, за що йому вдячна. Нам вдалося зберегти дійсно дружню атмосферу. Ми подаватимемо приклад, як колишньому подружжю можна зберегти відносини", - повідомила Поліна Логунова.



Пара одружилася у 2016 році. Вже за рік у Поліни та Дмитра народилася дочка Богдана. З 2021 року сім'я проживала у США. Там Логунова почала працювати стилістом по зачіскам у салоні краси, також займається продажем косметики та проводить фітнес-марафони. Дмитро до війни продовжував зніматися у кіно та працював телеведучим.

Читайте також: Дмитрий Ступка прокомментировал заявление жены о разводе

Після початку війни Ступка приїхав до Польщі, де допомагає українським біженцям та збирає кошти для потреб ЗСУ. Поліна з донькою залишилася у США. Що стало причиною їхнього розлучення, поки що не відомо. Дмитро Ступка свій коментар поки що не давав.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 156


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook