лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розійшлися після 5 років шлюбу

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розійшлися після 5 років шлюбу
Війна стала нелегким випробуванням для багатьох. Як друзі пізнаються в біді, так і розкриваються всі таємні куточки душі кожного з нас у цей нелегкий час. А тому не дивно, що за майже два місяці війни стало відомо про розлучення кількох знаменитих пар.

Наприклад, закінчився 7-річний шлюб Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, чиї стосунки були чи не зразковими. Після 8 років шлюбу розлучився і Дмитро Ступка, проте, за словами його колишньої дружини, вони змогли зберегти дружні стосунки. Тепер же подейкують про те, що розлучилися і Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном, які одружилися 5 років тому та виховують 6-річну доньку Ніну.



Про це повідомив співавтор YouTube-проєкту "Леви на джипі", блогер із Дніпра Микола Зирянов у розмові з українською співачкою Jerry Heil. Обговорюючи одну з головних на сьогодні тем – розлучення Дорофєєвої та Дантеса, Jerry Heil здивувалася:

"Насправді, я остання людина, яка дізнається про всі ці новини. Як я це все проспала?"

"А ти знала, що ще Тоня Матвієнко з Мірзояном розійшлися?" – поцікавився блогер.

"Ні, будь ласка, ні!" – відреагувала співачка.

"Так, так", - підтвердив Зирянов.


Читайте також: Дмитро Ступка розлучився з Поліною Лагуновою після восьми років шлюбу

Варто зазначити, що цю інформацію поки що не підтвердили і не спростували подружжя. Відомо, що на початку війни їхній сім'ї довелося розлучитися. Залишивши маму та чоловіка під Києвом, Тоня Матвієнко разом із двома доньками поїхала – зараз артистка перебуває у Португалії, де дає благодійні концерти та допомагає Україні. Де знаходиться її чоловік, невідомо.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 5 885


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook