лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дантес вперше розповів про стосунки з Дорофєєвою після розлучення

Дантес вперше розповів про стосунки з Дорофєєвою після розлучення
Українські артисти Надя Дорофєєва та Володимир Дантес кілька тижнів тому заявили про своє розлучення. За цей час у Мережі почали ходити різні чутки, в тому числі про зраду Дорофєєвої. Пара практично не коментувала розрив своїх стосунків. Проте, в ефірі шоу "Леви на Джипі" Дантес вперше розповів про те, як зараз спілкується з колишньою дружиною.

Володимир Дантес зізнався, що, як і раніше, дружить зі своєю "колишньою". За його словами, вони залишилися в теплих відносинах, і не хочуть "заплямувати" своє минуле.



"Слухайте, ми ж написали пост, який виставили в Instagram, і в цьому пості вся правда, яку ми хотіли сказати. Все нормально. Ми дружимо, і це рішення не було прийнято, коли ми виставили публікацію, це було раніше. Просто коли ти планував собі одне, а потім починається війна, то людям не до цього. Але потім, коли минає час, і ти думаєш: "Ну, блін, це якось дивно і, мабуть, треба про це сказати і якось приховувати це неможливо". Але ми нормально спілкуємося, ми дуже близькі друзі, все добре. Я думаю, що так має бути, коли ти хочеш не заплямувати минуле, треба вчасно сепаруватися", - сказав Дантес.


Читайте также: ЗМІ назвали ймовірне ім

Після того, як в інтернеті з'явилася інформація про розлучення Дантеса та Дорофєєвої, одразу ж заговорили про те, що співачка пішла до іншого чоловіка. Шанувальники припускають, що їм міг стати артист і ресторатор Михайло Кацурін, який практично в той же час, як і Дантес з Дорофєєвою, заявив про розлучення зі своєю дружиною.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 3 876


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook