лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Цей тип сніданку загрожує втратою м'язової маси

Вчені з Гарвардської школи охорони здоров'я встановили, що харчування у режимі так званого уривчастого голодування може спровокувати зниження м'язової маси. Особливо коли це стосується прийому сніданків.

Час сніданку, його склад і навіть спосіб приготування – всі ці аспекти впливають на здоров'я. Ранній час сніданок підвищує чутливість до інсуліну і швидкість метаболізму, а ранкова їжа з високим вмістом калорій, цукру, насичених і трансжирів, а також простих вуглеводів пов'язана з ризиком збільшення ваги, порушення обміну речовин та ожиріння. Дослідження показало, що є певна популярна звичка, пов'язана зі сніданком, яка може прискорити втрату м'язової маси.



Цей ефект стає більш помітним, коли хтось вирішує слідувати так званому уривчастому голодуванню. Прийом їжі в фіксований часовий проміжок протягом дня та голодування в решту часу допомагає людям позбутися зайвої ваги. Ця методика також знижує рівень запалень та окисного стресу. Проте ця звичка не обходиться без мінусів. Зокрема, вона може провокувати часті головні болі у перші кілька днів, підвищити ризик діареї, запорів та інших форм розладів травлення.

Читайте також: Как правильно определить тип кожи, чтобы не прогадать с уходом за ней

Нове дослідження вчених з Гарвардської школи показало, що їда в обмежений проміжок часу призводить до втрати м'язової маси, а не запасів жиру. Це з тим, що це харчування немає обмежень на вибір товарів. Люди повинні харчуватися в строгому часовому інтервалі, але можуть їсти при цьому, що хочуть. Для того, щоб призупинити процес втрати м'язової маси, шанувальникам уривчастого голодування необхідно стежити за тими продуктами, які вони вживають. Крім того, без тренувань з обтяженням у них все одно нічого не вийде, і м'язова маса продовжить зникати.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 523


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook