лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Експерт перерахувала головні помилки при схудненні

Гінеколог Катерина Волкова назвала головні помилки, які заважають позбутися зайвої ваги.⠀

Гінеколог Катерина Волкова назвала головні помилки, які заважають позбутися зайвої ваги.⠀

Лікар зазначає, що якщо ви вирішили худнути, найголовніше — налагодити порозуміння зі своїм організмом, навчитися чути його і не в жодному разі не боротися з ним.⠀

«Коли ми починаємо худнути на будь-якій дієті з великим дефіцитом, ми починаємо змагатися у терпінні зі своїм власним організмом. Перемогти свій організм у такий спосіб неможливо», — каже фахівець.



Це означає, що ви оголошуєте війну самим собі. А так і до аутоімунних процесів недалеко.

Можливо, вам навіть вдасться дійти мети та скинути вагу, але побічні ефекти вас не порадують. Через опір організм спочатку віддасть воду, потім «з'їсть» м'язи і потім почне спалювати надлишки жиру, залишені на «чорний день».

За такої схеми неминучий занепад сил, постійна втома, поганий настрій та інші невеселі наслідки. У результаті ви зірветесь, і скинуті кілограми повернуться з 25% збільшенням.

Щоб цього не сталося, потрібно навчити організм спалювати калорії не з м'язової тканини, а жирової.

Для цього потрібно правильно вибудувати свій щоденний раціон та створити дефіцит калорій (віднімаємо приблизно 20% від вашого звичного раціону). Це означає, що якщо ви звикли харчуватись на 2000 калорій на день, вам потрібно урізати своє меню до 1600 калорій.

Читайте також: Кардіолог пояснила, як зрозуміти, що у вас "погані судини"

У жодному разі не сідаємо на голодні дієти! Жири та білки (основний будівельний матеріал для м'язів) обов'язково повинні бути присутніми на вашій тарілці з розрахунку: жири - 1 г на кілограм ваги щодня, білки - 1-1,5 г на кг ваги.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 400


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook