лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ніжна курка у картоплі за 20 хвилин: ароматна вечеря, яка нікого не залишить байдужим

Ніжна курка у картоплі за 20 хвилин: ароматна вечеря, яка нікого не залишить байдужим
Ніжна курка у картоплі стане улюбленою стравою вашої родини. Її приготування займає небагато часу, проте вона завжди виходить дуже смачною.

Часто господині ламають собі голову, щоб придумати що ж такого смачного і незвичайного приготувати. Як правило, на вечерю не особливо хочеться морочитися з важкими рецептами, тому всі шукають прості варіанти.



Саме тому пропонуємо вам приготувати на вечерю курку в картоплі. Це дуже смачна страва, яке точно сподобається всім вашим рідним. Цим рецептом поділилися в Телеграм-каналі "Ложка".


Інгредієнти:

куряча грудка 2 шт (велика)
картопля (сира, середньої величини) 6 шт
яйце 1 шт
Борошно пшеничне 2 ст л
сир твердий 100 г (тертий)
петрушка 1 пучок
сіль за смаком
перець чорний
олія рослиннеа

Спосіб приготування:

Для початку обсмажуємо на сковороді з рослинною олією порізану курячу грудку. Не забудете посолити за смаком. Після цього на крупній тертці натирає картоплю. Вбиваємо туди яйце, солимо, перчимо і додаємо борошно. Все це потрібно гарненько перемішати.


На розігріту сковороду викладаємо суміш з картоплею і рівномірно розподіляємо по дну. Смажимо млинець кілька хвилин з кожного боку.

Читайте також: Запечена картопля з кукурудзою та сиром – рецепт на кожен день

У мисці змішуємо натертий сир і зелень після викладаємо шматочки курки на млинець з картоплі і посипаємо сиром. Млинець потрібно згорнути вдвічі і залишити на сковороді ще кілька хвилин. Після готову страву можна подавати.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 1 351


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook