лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Рецепт сирної паски в духовці

Рецепт сирної паски в духовці
Сирна паска в духовці виходить дуже ніжною, ароматною і смачною. Ця великодня страва чудово смакуватиме тим, хто стежить за фігурою або обмежує себе у виробах із борошна.

Правильно приготовлена ​​в духовці сирна паска добре ріжеться і не розвалюється. Як приготувати сирну паску в духовці – простий рецепт святкової страви на Великдень 2022 читайте у матеріалі.

Інгредієнти:

сир жирний – 500 г
яйця – 3 шт.
цукор – 100 г
сіль – щіпка
сметана 20% – 100 г
вершкове масло 82% – 50 г
ванільний цукор – 1 уп.
крохмаль картопляний – 3 ст. л.

Додаємо до сиру сметану, ванільний цукор, крохмаль і розм’якшене масло. За допомогою блендера доводимо масу до однорідного стану.

Окремо розбиваємо яйця, додаємо цукор і дрібку солі. Збиваємо яйця до пишної маси та повного розчинення цукру.

Акуратно в два прийоми виливаємо яєчну масу до сирної, щоразу перемішуємо ложкою. Має вийти рідкувата суміш, що легко стікає з ложки.

Дно та боки форми застилаємо пергаментом. Якщо використовуєте роз’ємну форму для паски, дно та боки зовні загорніть фольгою у 2-3 рази. Так сирна маса не витікатиме.

Виливаємо сирну суміш у форму для приготування паски. Беремо ще одне деко з бортиками і просто в нього ставимо форму з сирною сумішшю. Наливаємо в деко гарячу воду, щоб вона доходила до половини форми з сирною сумішшю.



У попередньо розігріту до 160 градусів духовку ставимо деко з формою. На приготування нашої сирної паски в духовці піде 1,5 години.

Після сигналу про завершення приготування вимикаємо духовку та відкриваємо дверцята. Чекаємо, поки сирна паска в духовці охолоне.

Дістаємо сирну паску та ставимо в холодильник щонайменше на 3-4 години. Тільки після цього сирну паску можна акуратно дістати з форми та перекласти на тарілку.

Читайте також: Сирний ароматний кекс з лимоном на Великдень – рецепт смачного святкового десерту

Прикрасити паску можна родзинками, цукатами чи кондитерською посипкою.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: fakty.com.ua  Переглядів: 1 686


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook