лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Домашня ковбаса до Великодня: бюджетний рецепт м'ясної закуски на святковий стіл

Домашня ковбаса до Великодня: бюджетний рецепт м'ясної закуски на святковий стіл
Великдень – вважається найважливішим та шанованим святом у Християнстві. Цього дня прийнято накривати святковий стіл та запрошувати до будинку гостей. Приготуйте до Великодня домашню ковбасу із різних видів м'яса. Рецепт бюджетної закуски стане у нагоді кожній господині.

Домашня ковбаса з курки та яловичини

Складові:


700 г курячих стегон
150 г курячого філе
150 г яловичини чи телятини
20 г крохмалю
1 ч. л. солі
1 ч. л. цукру
1 ч. л. сушеного часнику
0,25 ч. л. меленого мускатного горіха



Спосіб приготування:

Обріжте м'ясо з курячих стегон, близько 100 г м'якоті відкладіть убік, решту маси пропустіть через м'ясорубку і пюрируйте блендером до однорідності. Відкладене м'ясо стегна, разом із яловичиною та курячим філе наріжте гострим ножем дрібними кубиками.

Змішайте нарізане шматочками куряче м'ясо з перемеленим фаршем, приправте сіллю, цукром, сушеним часником і мускатним горіхом. Також можна додати ароматні сушені трави, мелений чорний перець та інші приправи. Всипте крохмаль і ретельно перемішайте. Розділіть м'ясну масу на дві частини, кожну викладіть на харчову плівку або розрізаний уздовж рукава для запікання.

Читайте також: Сирний ароматний кекс з лимоном на Великдень – рецепт смачного святкового десерту

Сформуйте тугу ковбаску та зафіксуйте нитками. За допомогою зубочистки зробіть кілька проколів в обох заготовках, викладіть на лист і запікайте в духовці до готовності при 200 градусах близько 40 хвилин.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 262


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook