лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Каменських після скасування концерту у Рівному звернулася до фанатів

Про плани Настя Каменських підкорювати Латинську Америку Потап говорив ще в 2021-у. Тоді він заявив на всю Україну, що його дружина наступного року буде за кордоном.



Звичайно, у лютому 2022-го всі карти переплуталися. Мрії Насті отримати Греммі відійшли далеко у майбутнє, як мінімум. Сама ж Каменських не поспішала повертатися на батьківщину з Іспанії, однак через півроку довелося це зробити, так як пристрасті ставали дедалі складнішими.

І все ж таки попри ситуацію Каменських не відмовилася від кар’єри в іншій частині світу. 2023-го вона здебільшого знаходилася за кордоном. Однак нещодавно анонсувала свій новий концертний тур Україною.

І звичайно не обійшлося без форс-мажорів. Нещодавно зірка повідомила про те, що концерт в Рівному скасовується через технічні причини, але не зробила жодної заяви або звернення на цей рахунок.

Натомість вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, в якому постала у сукні. У дописі до кадру співачка поцікавилася у своїх підписників, як вони.



Нагадуємо, що останнім часом навколо Насті Каменських та Потап ходять чутки про їхнє розлучення. При цьому аргументація доволі вагома. Пара постійно знаходиться в розлуці і майже не бачиться, соціальних мережах обидва також не взаємодіють, а в пресі постійно з’являються новини про зради обидвох.

Зокрема Богдан Беспалов повідомляв про декількох жінок, з якими Олексій нібито крутить романи, так само він звинувачував Настю Каменських у тому, що вона знайшла собі іншого чоловіка за кордоном.

Зірки спростовують дані новини і запевняють, що вони разом, не дивлячись на певні складнощі у тому, аби проводити час разом. Що саме відбувається в сім’ї залишається загадкою.

Читайте також: Що відомо про зйомки нових "Піратів Карибського моря". Чи повернеться Джонні Депп до свого амплуа

Але шанувальники схиляються до думок, що все ж таки не все в порядку. Особливо їх стривожила спроба Олексія просувати інших молодих співачок.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sensatsiya.com  Переглядів: 58


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook