лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Зірка серіалу "Ведмідь" може зіграти одного з найпопулярніших американських співаків в історії

Зірка гучного серіалу "Ведмідь" Джеремі Аллен Вайт збирається зіграти Брюса Спрінгстіна в майбутньому фільмі про створення альбому співака з назвою "Nebraska" 1982 року.



Деталі

За даними видання Deadline Hollywood, Вайт є фаворитом на роль молодого Спрінгстіна у фільмі, який попередньо називатиметься "Врятуй мене нізвідки". Deadline зазначає, що переговори з Уайтом ще не почалися, а популярна кіностудія A24 веде переговори про участь у проєкті.

Режисером майбутнього фільму мав би стати Скотт Купер, який зняв "Шалене серце" з Джеффом Бріджесом, "Чорну месу", "Вороги" та інші відомі стрічки. Повідомляється, що Спрінгстін і його менеджер Джон Ландау також беруть активну участь у проєкті, хоча більше деталей наразі невідомо.

"Врятуй мене нізвідки" розповість про створення альбому "Nebraska", яким Спрінгстін пишається найбільше. Платівка почала формуватися під час запису музикантом і E Street Band "Born In The USA" . Фільм також заснований на книзі Воррена Зейнса про створення цього альбому.

"Nebraska" був шостим альбомом Спрінгстіна, і він виділяється в його каталозі завдяки спрощеній природі записів.

Читайте також: Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» розлучається з дружиною

Він переживав темний психологічний період і записав партію пісень як демо на 4-трековий рекордер, збираючись перезаписати їх з E Street Band. Зрештою, співак вирішив випустити демозаписи такими, якими вони були.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: meta.ua  Переглядів: 45


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook