лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Український співак: На війні я був, але росіян не вбивав

Український співак Тарас Тополя зізнався, що вже з перших днів повномасштабного вторгнення зіткнувся зі "ждуном", котрий чекав на прихід росіян і мав у себе мапи летовищ на території України.



"Мій перший контакт зі "ждуном" відбувся на другий-третій день війни. У нього були мапи летовищ у Києві, на мапі були певні точки позначені. Все говорило про те, що він був агентом, який чекав на росіян. Він залишився живим. Мабуть, в цьому й полягає відмінність українців від них, що ми є гуманнішими", - наголосив співак.

Виконавець додав, що брав участь у штурмових діях, але росіян не вбивав, оскільки виконував функції парамедика і допомагам нашим пораненим військовим.

Читайте також: Остапчук вперше за довгий час показав фото із сином від Войченко

"Стосовно вбитих росіян – це було на Харківщині. Я завжди зауважую, що я особисто не брав участі у вбивстві росіян. Я був залучений у штурмових і оборонних операціях, як парамедик.

Коли ми прийшли у перший день повномасштабної війни, то ми не обирали стати парамедиками. Так сталося в силу наших знань і навичок, які були набуті від 2014 року", - пояснив Тополя.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: glianec.com  Переглядів: 1 007


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook