лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тіна Кароль втратила частину волосся на гастролях

Тіна Кароль втратила частину волосся на гастролях
У Мережі з’явилося відео, на якому Тіні Кароль за лаштунками обрізають волосся. Як реагує на те, що відбувається, артистка і що думають із цього приводу в соцмережах.

Оголошую голосування – буде коротко чи так само?, – каже артистка і при цьому видає якісь дивні звуки.



Швидше за все ролик був записаний напередодні виступу або нової фотозйомки знаменитості. Вже трохи пізніше на її офіційному обліковому записі з’явилося фото, на якому можна побачити Кароль вже після того, як їй обрізали волосся.

Також у своєму мікроблозі співачка зробила репост на дуже кумедний ролик, де можна було побачити артистку з різними зачісками та відтінками волосся. Насправді це були її фанатки, які використовували спеціальний фільтр з маскою зірки.

Багато Тін не буває. Відчуй собі Тіною. Знімай своє відео під маску,- підписали ролик адміністратори облікового запису.

Нагадаємо, що фанати, крім творчості та особистого життя, активно стежать за гардеробом Тіни Кароль. Варто артистці з’явиться у будь-якому образі, як відразу спливає його ціна.

Читайте також: Єфросиніна розсекретила, від яких продуктів відмовилася заради стрункої фігури

До речі, у повсякденному житті Тіна Кароль, так само як і на сцені, вважає за краще носити якісний одяг. Навіть для занять йогою співачка обирає найкрутіший і найефектніший костюм від відомого українського бренду, вартість якого сягає около 5-ти тисяч гривень.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: dailynews.kyiv.ua  Переглядів: 323


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook