лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Тіна Кароль показала у яких складних умовах їй приходиться працювати

Тіна Кароль показала у яких складних умовах їй приходиться працювати
Відома співачка Кароль розкрила другу сторону своєї професії, приходиться терпіти.

Українська співачка, Тіна Кароль яка активно підтримує Україну та її позиція давно всім відом. Вона активно спілкується з шанувальниками в мережі Instagram, розповідає їм подробиці особистого та творчого життя. До речі, вона нараховує 1,8 млн підписників



Як відомо, Тіна активно подорожує світом з благодійними концептами на допомогу Україні. А нещодавно її сторінку в соціальній мережі заблокували, через те, що вона на ній оприлюднила кадри попадання ракети в Вінниці.


Варто зазначити, що це не поодинокий випадок блокування сторінок-мільйонників. Нещодавно відома блогерка Саша Бо скаржилась, що їй заблокували сторінку після того, як вона опублікувала кадри ракетного обстрілу Вінниці. Сторінку їй вдалося відновити. Проте їх попередили, що наступного разу вона втратить акаунт назавжди.

Цього разу зірка показала в яких їй умовах доводиться працювати під час запису пісень. Частину її робочого дня було зайнято на камеру, а співачка опублікувала відео у сторіс. Їй під час запису доводиться відпочивати у невеличкому кріслі, яке відгородили ширмою. У такі маленькій "кабінці" зірка відпочиває, навіть немає змоги прилягти або норально витягнути ноги.

Читайте також:Тіна Кароль відреагувала на заборону в'їзду до Росії

"Таке життя, non-stop, але головне результат", - написала Тіна Кароль.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 210


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook