лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Хворий на деменцію Брюс Вілліс не впізнав Демі Мур, з якою прожив у шлюбі 13 років

Знаменитості знадобився час, аби згадати свою колишню дружину.

Голлівудський актор Брюс Вілліс, який страждає від лобово-скроневої деменції, не впізнає свою колишню дружину Демі Мур, з якою прожив у шлюбі 13 років.



Так, днями акторка провідала свого колишнього чоловіка. Однак під час їхньої зустрічі зірка бойовиків не одразу впізнав Демі Мур. Про це розповів інсайдер виданню Closer.

"Демі підтримує зв'язок з дітьми та дружиною Брюса, Еммою Гемінг. Вона навіть не підозрювала, що хвороба аж настільки вплинула на нього. Демі сказала, що він дійсно її не впізнав", - розповів інсайдер.

 Хворий на деменцію Брюс Вілліс не впізнав Демі Мур, з якою прожив у шлюбі 13 років

Зазначається, що Брюс Вілліс, на щастя, поки впізнає своїх дітей та дружину Емму Гемінг. Окрім того, актор тішиться, коли його провідує донька Румер з онукою. Щоправда, через хворобу зірка бойовиків іноді може поводитися "агресивно", а також почуватися "фізично слабким".


Читайте також: Брюс Вілліс, який страждає на деменцію, разом із сім

Нагадаємо, у березні 2022 року стало відомо, що Брюс Вілліс завершує акторську кар'єру. Причиною цьому, як спочатку вважалося, стала афазія. Це хвороба, яка негативно впливає на мовні та когнітивні здібності. Згодом стало відомо, що у Брюса Вілліса лобово-скронева деменція.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 732


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook