лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ешлі Грем вразила своїм схудненням (ФОТО)

Ешлі Грем вразила своїм схудненням (ФОТО)
Шанувальники моделі розчаровані її змінами.

Американська модель Ешлі Грем приголомшила шанувальників своїм перетворенням. Артистка відвідала гала-вечерю Chopard Art Gala, яка відбулася в рамках 76-го Каннського кінофестивалю. У коментарях – обурення користувачів.



Читайте також: Модель plus-size Ешлі Грем визнали найсексуальнішою жінкою року
Ешлі обрала для заходу приталену срібну сукню в підлогу з ременем у колір вбрання, доповнивши образ макіяжем у темних тонах.

Проте шанувальники помітили помітно схудлу модель і висловили своє обурення у коментарях в Інстаграмі. Ймовірно, Грем вирішила взятися за себе після пологів близнюків, які пройшли у січні 2022 року.


"Ти більше не plus size?", "Ти була натхненням для стільких жінок і перестала ним бути", "Зробила ім'я на бодіпозитиві, але втомилася бути товстою", "Де твої форми?", "Мені набридло бачити коментарі про схуднення, але ти і справді стала дуже стрункою", - пишуть користувачі.


Читайте також: Модель plus-size Ешлі Грем визнали жінкою року по версії "Maxim"

Також зірку звинувачують у вживанні модного в Голлівуді препарату - оземпіка. Його застосовують при лікуванні цукрового діабету, але артисти використовують для екстремально швидкого схуднення.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 560


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook