лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Модель plus-size Ешлі Грем визнали жінкою року по версії "Maxim"

 Модель plus-size Ешлі Грем визнали жінкою року по версії "Maxim"
Модель plus-size Ешлі Грем доводить, що не лише худеньким дівчатам місце в ТОПі красунь. 35-річна зірка подіумів та мама трьох дітей очолила свіжий список найсексуальніших жінок HOT 100 за версією чоловічого журналу Maxim.

Усі переваги фігури пишнотілої моделі фотографи журналу показали в новій фотосесії. Для обкладинки глянцю вибрали два знімки, де Грем позувала в бежевоій білизні і шовковому халатику з пір'ям на рукавах. Хто ще потрапив до сотні найсексуальніших жінок, поки не повідомляється.



Читайте також: 35-річна plus size модель Грем виставила на загал провокаційне фото

«Ешлі Грем, королева форм, — ковток свіжого повітря в індустрії моди. Маючи таку ж яскраву індивідуальність, як і її різнокольорові купальники, вона ніколи не перестає засліплювати на подіумі або перед камерою. Вона не просто модель, вона рух, і ми тут для цього. Впевненість безрозсудної бомби заразлива і надихає, доводячи, що краса буває всіх форм та розмірів. У світі, де надто довго панував нульовий розмір, Ешлі нагадує нам, що секрет подолання всього цього полягає не тільки в тому, щоб прийняти свої вигини, а й у тому, щоб прийняти себе таким, який ти є», — аргументували вибір редактори Maxim.


скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 623


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook