лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Арнольд Шварценеггер позував на червоній доріжці з дочками

Арнольд Шварценеггер позував на червоній доріжці з дочками
75-річний американський актор Арнольд Шварценеггер повернувся на червону доріжку.

"Залізний Арні" відвідав прем'єру свого останнього проєкту, в якому знявся, — комедійного шпигунського серіалу "ФУБАР" від Netflix, вихід якого заплановано на 24 травня.



Перед камерами фотографів він позував разом із 33-річною дочкою Кетрін та 31-річною дочкою Крістіною. Ще один член зіркового сімейства, який розділив радість Арнольда, — відомий актор і за сумісництвом зять колишнього губернатора Каліфорнії Кріс Пратт.


Позашлюбний син актора, 25-річний Джозеф Баена, теж був на прем'єрі, проте позував окремо. Така відстороненість сестер Шварценеггер від зведеного брата підтвердила чутки про те, що обоє дівчат не спілкуються з ним, на відміну від їхніх братів Крістофера та Патріка. Ті комунікують із Джозефом і навіть тренуються в одному спортзалі.

Щоправда, ні брати, ні сестри не підписані на акаунт Баени в соцмережі. Джозефа не запросили і на весілля Кетрін із Праттом у 2019 році.

Хлопець раніше стежив за Кетрін та Патріком в Instagram, але згодом відписався від них. За словами інсайдерів, Кетрін ображається на Джозефа за те, що він є "продуктом роману, який Арнольд приховував роками".

Незважаючи на те, що з братами та сестрами у Баени стосунки так собі, то з батьком він дуже близький. Арнольд не просто визнав сина, якого йому народила покоївка їхньої родини Мілдред Баена, а й оплатив йому навчання в університеті. Зараз Джозеф працює рієлтором та знімається в кіно.

У серіалі "Фубар" Арні грає батька, агента ЦРУ, який береться за останню справу перед виходом на пенсію та раптово з'ясовує, що його дочка теж працює у розвідці.

На килимовій доріжці Шварценеггер виглядав святково в чорному костюмі, білій сорочці та червоній краватці. Кетрін одягла чорну водолазку, штани в тон та пару шкіряних черевиків. Її чоловік, найбільш відомий за роллю Зоряного Лорда в кінематографічному всесвіті Marvel, був у куртці-бомбері і джинсах.

Читайте також: Вагітна Ріанна знову приголомшила провокаційним образом

Христина позувала у брючному костюмі гірчичного кольору.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 201


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook