лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Син Шварценеггера знявся в спідниці для популярного журналу

Син Шварценеггера знявся в спідниці для популярного журналу
28-річний син актора та колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера Патрік став героєм нового номера журналу Numero Нідерланди, з'явившись не лише на його обкладинці, а й на сторінках видання, а також дав журналістам інтерв'ю, де розповів про свою роботу.

Юнак пішов стопами батька й активно знімається в кіно.

Фотографу Агаті Серж Патрік позував у стильному вбранні з вовни та трикотажу, яскравих жовтому та рожевому костюмах і навіть у спідниці. Патрік неодноразово працював моделлю, тому під час зйомок почувався більш ніж упевнено, прекрасно вживаючись у кожний образ.

Як уже згадувалося вище, Шварценеггер-молодший знімається в кіно та серіалах. Одна з його останніх робіт — головна роль у мінісеріалі "Сходи" від HBO Max, де розповідається про розслідування, несподіваний судовий процес і звинувачення Майкла Петерсона, американського письменника, який опинився в центрі уваги після того, як на нього обрушилася підозра в смерті його дружини. Мінісеріал ґрунтується на реальній кримінальній історії.

"Я був великим шанувальником документального фільму про Майкла. Під час пандемії коронавірусу я та моя сім'я дивилися його й були одержимі ним. Тому, коли я отримав електронний лист про прослуховування для цього проєкту, я був у захваті. І я був ще більше схвильований, коли дізнався, що це був HBO Max, і що Антоніо Кампос, наш режисер, був частиною цього. І Колін Ферт, і Дейн ДеХаан, і Софі Тернер, і Тоні Коллетт, і так далі. Я маю на увазі, що акторський склад був просто неймовірним, тож для мене було величезною честю попрацювати з усіма ними та над цим проєктом і втілити реальну історію в життя через театралізовану версію", — зізнався він.



Зараз його можна побачити в проєкті "Список терміналів" на Amazon разом зі своїм зятем Крісом Праттом, який зіграє головну роль і є виконавчим продюсером серіалу.

"Проєкт заснований на дійсно дивовижній серії книг, яку написав Джек Карр, колишній морський котик. А мій швагер, Кріс Пратт, продав його з аукціону та втілив історію в життя за допомогою цієї серії Amazon. Це щось на кшталт психологічного трилера з дією, про морського котика, місія якого скомпрометована, і в ньому багато різних дій. У ньому є шалені психологічні повороти, яких ви ніколи не очікували. І є купа людей, які є великими шанувальниками серії книг. Для мене було просто честю працювати з усіма цими справжніми морськими котиками.

В Америці це одні з найкращих людей у Збройних Силах. Ми працювали з ними та бачили їхнє мислення, те, як вони тренуються, як вони працюють. Підготовка, яку ми повинні були пройти для цього, включала час із морськими котиками та роботу з ними в тактичній підготовці. Це було справді класно.

Читайте також: Пост Кім Кардаш'ян в Instagram приніс Balenciaga $935 тис

А Донні Мітчелл, якого я граю, — наймолодший член взводу. Так що він свого роду молодий стрілець, дитяче обличчя групи. І він має свого роду ключовий момент, який змінює серіал", — розкрив подробиці син Шварценеггера.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 724


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook