лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Сальма Гаєк вибрала розкішний образ для вечірки Women in Motion

Сальма Гаєк вибрала розкішний образ для вечірки Women in Motion
Сальма Гаєк разом з іншими знаменитими жінками зі світу кіно відвідала церемонію вручення нагород Women in Motion Awards, що відбулася у Каннах.

На захід вона прийшла в компанії чоловіка, голови компанії Kering, а на червоній доріжці позувала в розкішній чорній сукні із запахом у підлогу від Balenciaga, розшитій паєтками. У зоні декольте воно було оздоблене оборкою і не приховувало форм кінозірки.



Образ Гаєк доповнила масивними сережками з діамантами та смарагдами, а для очей використовувала тіні, що гармоніюють з її коштовностями. Образ завершував клатч у тон сукні.


Спільна премія Kering та Каннського фестивалю Women in Motion була заснована у 2015 році. На ній відзначають жінок у галузі культури та мистецтва, чиє бачення та творчий потенціал допомагають рухатися вперед.

Крім Гаєк , там були модель, актриса та співачка Карла Бруні, Єва Герцигова, Россі де Пальма, модель та актриса Розі Гантінгтон-Уайтлі з чоловіком Джейсоном Стетхемом, Вітторія Черетті та багато інших зірок.

Читайте також: Вагітна Ріанна знову приголомшила провокаційним образом

Цього року нагороду присудили актрисі Мішель Єо, яка раніше стала володаркою "Оскара" як найкраща актриса за картину "Все завжди і водночас". До речі, Єо — перша азіатка, удостоєна премії Американської кіноакадемії.


скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 234


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook