лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Сідні Суїні в червоній міні-сукні на мотоциклі позувала для глянцю

Сідні Суїні виглядала сексуальніше, ніж коли-небудь, коли вона позувала на мотоциклі для нової обкладинки GQ в обтягуючій червоній міні-сукні та білих шкіряних чоботях до стегон.

Сідні Суїні завжди вдається виглядати сексуально, хоч би що вона робила, і це саме те, що вона зробила на GQ Men Of The Year Celebration 2022 у зв'язку з обкладинкою BOSS. 25-річна дівчина знялася для обкладинки у яскравій сукні з довгими рукавами від Versace, що обтягує червоному корсеті Versace та парі шкіряних чобіт Thom Solo на підборах.



Сідні Суїні в червоній міні-сукні на мотоциклі позувала для глянцю

Сідні на обкладинці була дуже сексуальною, коли вона стояла на коліні на яскраво-червоному мотоциклі, піднявши одну ногу вгору. У неї було розпущене і пряме світле волосся з проділом посередині, а її образ доповнювався сережками Cartier. На ще одній приголомшливій фотографії зі зйомок Сідні був одягнений у пишне біле шкіряне пальто GCDS, яке більше було схоже на ковдру, ніж на куртку.


Пальто було спущено з її плечей, і вона відмовилася носити під ним бюстгальтер. У центрі пальта був потужний бант, а передня частина була вирізана, оголюючи її підтягнуті ноги. Свій образ вона доповнила фіолетовими туфлями Christian Louboutin, діамантовими сережками Chopard та яскраво-червоною помадою.


Начебто фотографії Сідні не могли стати ще сексуальнішими, вона позувала в обтягуючій червоній сукні Moschino з коміром-хомутом, яка ідеально облягала її фігуру. Сукня без рукавів була затягнута на її талії, і вона доповнила його діамантовими сережками та кільцями Yessayan.


На ще одній з фотографій зі зйомок, яка може з легкістю стати фаворитом, Сідні була одягнена в білу майку Prada з круглим вирізом і чорну міні-спідницю Prada, під якою була прозора блискуча золота спідниця. Свій образ вона доповнила діамантовими сережки Tiffany та діамантовим кольє Yessayan.



Читайте також: Сідні Суїні розкрила неприємну правду про «Ейфорію»

Можливо, однією з найулюбленіших фото зі зйомок була бірюзова блискуча сукня Off-White Сідні з глибоким вирізом на шиї та масивною накидкою в тон, що тягнеться за нею. Сукня демонструвала широке декольте, а як аксесуари вона доповнила образ сережками Van Cleef та кільцем Chopard.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 549


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook