лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Жерар Піке показав нове романтичне фото з молодичкою, з якою зраджував Шакіру

Футболіст невтомно демонструє, що щасливий у нових стосунках.

Ексчоловік колумбійської співачки Шакіри, іспанський футболіст Жерар Піке поділився з шанувальниками новим фото зі своєю обраницею, 23-річною Кларою Чіа.



На сторінці в Instagram футболіст розмістив, знімок, зроблений під час відпочинку з молодою пасією. На фотографії Жерар без сорочки ніжно обіймає свою дівчину. Кадр Піке супроводив смайлом у вигляді серця.

 Жерар Піке показав нове романтичне фото з молодичкою, з якою зраджував Шакіру

Це вже друге фото, яке Піке запостив з Кларою у фотоблогу. Тим самим Жерар повідомив, що дуже щасливий з нею і про Шакіру навіть не згадує.

Зазначимо, що саме через Клару Чіа розвалився шлюб Піке з Шакірою. Футболіст потайки крутив роман з дівчиною, коли ще перебував у стосунках зі співачкою. Артистка випадково дізналася про зраду і в той же момент покинула велелюбного чоловіка.

Читайте також: Жерар Піке принизив Шакіру на очах у дітей та тисяч глядачів

Не так давно у Мережі ширилися чутки, що Піке вже й Чіа проміняв на іншу. Втім, судячи зі щасливих світлин пари, все у них гаразд. До речі, подейкують, що й Шакіра більше не страждає за зрадливим екскоханим. Так, виконавицю заскочили під час побачення з американським актором Томом Крузом.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 135


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook