лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ектор Хіменес-Браво вперше розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям

Також знаменитість розповів про ускладнення від хвороби та як з ними боровся.

Відомий колумбійський шеф-кухар та український ведучий Ектор Хіменес-Браво вперше розповів, як мав серйозні проблеми зі здоров'ям.



Знаменитість зізнався, що негаразди почалися через складний режим. Зокрема, кухар багато працював та не приділяв достатньо часу для себе.

"Я багато працював та не приділяв часу собі, і з часом у мене почалися серйозні проблеми зі здоров'ям, тож мій лікар сказав: "Або ти зупиняєшся і щось змінюєш, або буде тільки гірше". У мозок не поступала достатня кількість кисню", - розповів кухар в інтерв'ю "Неймовірній правді про зірок".

Ектор Хіменес-Браво вперше розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям

Ектор пригадує, що через хворобу в нього виникли ускладнення. У ведучого почалися проблеми з печінкою, він почав страждати від ожиріння.

"Почалися проблеми з печінкою. У мене було ожиріння, я не здогадувався, був як усі. Важив я 82 кг. Це ніби не багато, але це були не м'язи, це був жир. Зараз я важу 80 кг, але це не жир, а м'язи", - поділився кухар.


Знаменитість серйозно взявся за своє здоров'ям. Першим ділом Ектор пішов до спортзалу та сів на дієту, і це дало позитивний результат.

Читайте також: Ектор Хіменес-Браво зібрався їхати на передову

"Коли це зі мною сталося, я просто змінив свій стиль життя. Почав ходити до спортзалу, сів на дієту. Тепер я можу спокійно виставляти оголені фото. Мені вже подобається дивитися на себе в дзеркалі", - поділився кухар.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 241


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook