лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ектор Хіменес-Браво показав нові кадри з військових навчань

Ектор Хіменес-Браво показав нові кадри з військових навчань
Відомий кулінар і ресторатор продовжує тренування і розповідає про навчання.

Ектор Хіменес-Браво, який не так давно взяв в руки автомат, продовжує тренуватися з військовими. У своєму Інстаграмі він показав нове фото зі зброєю і розповів про навчання.

Шеф-кухар зізнався, що перша хвиля війни була жорсткою абсолютно несподіваною. У той час як військові, які захищали південні та східні області країни, вони подарували час іншим чоловікам.



"Дорогоцінний час, щоб здобути нові вміння для нового часу. Я не кажу, що кожен має йти воювати. Хтось має забезпечувати тил, волонтерство. Підприємці мають відновлювати економіку та створювати робочі місця. Але кожен чоловік має зараз змогу здобути навички стрільби, роботи зі зброєю, пересування на відкритій місцевості та у приміщеннях, роботі в парі. Цей час нам подарували військові, які перемогли 1 стадії війні. У багатьох містах України зараз проводять навчання для мирних людей. Десь безкоштовно, десь за гроші. Це наш обов’язок та борг, перед захисниками", — написав Ектор.


Кулінар також додав, що для нього дуже важливий самозахист і нагадав про його будинок в Ірпені.

"Мій дім Україна. Мій будинок в Ірпені. І те, що я не був 24 лютого там — це не значить, що цього може не статись знову. Якщо б орки знали, що 50% України вміє працювати зі зброєю — заходити сюди було б страшно. Да, проти танків з автоматом не підеш. Але мій найжахливіший сон, це коли в мій будинок заходять орки та хочуть вбити мене та мою сім’ю, а я навіть не знаю, як працює пістолет чи автомат, щоб захистити себе. Краще померти в бою, захищаючи свій дім, аніж від кулі на колінах", — пояснив Хіменес-Браво.

Ектор закликав українців навчати самозахисту і тренуватися хоча б по кілька годин.

Читайте також: Хіменес-Браво перестав приховувати обличчя своєї коханої, з якою його розлучила війна

"На жаль, дуже багато людей не були до цього готові. Ми недооцінили наших сусідів вбивць. Зараз вже в усіх сумнівів немає. Треба вчитись українці. Така наша місія у цьому світі. Знищити цих нелюдів. Тренуваннями можна займатись на вихідних. По кілька годин. Немає тренувань? Відкрий Ютуб. Не думай, що тебе це обійшло й слава богу. Завтра може все змінитись. Слава Україні! Ми переможемо!" — додав ресторатор.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 677


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook