лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Камалія возз'єдналася з чоловіком на сімейному святі після новин про розлучення

Артистка також привітала колишнього і усіх мусульман з важливою подією.

Попри новини про розлучення співачка Камалія продовжує проводити час в компанії свого чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура.



У родинному колі пара відсвяткувала важливу для мусульман подію - Ід Байрам, завершення священного місяці Рамадан. На своїй сторінці в Instagram Камалія поділилася світлиною, на якій позувала разом з чоловіком та двома доньками у київському ресторані.

"Святкуємо родиною Ід Байрам", - підписала кадр виконавиця.

 Камалія возз'єдналася з чоловіком на сімейному святі після новин про розлучення

А у попередньому дописі Камалія у білій хустині на голові також привітала зі святом усіх мусульман та не забула про чоловіка, з яким оголосила про розлучення.

"Вітаю Захура та всіх мусульман із закінченням священного місяця Рамадан! Ід Мубарак! Смачного бір’яні та халви! І дякую Пакистану за допомогу нашій Україні", - написала артистка.


Нагадаємо, що зовсім нещодавно Камалія шокувала новиною про те, що вони з чоловіком розлучаються після 20 років шлюбу. Причини такого рішення співачка не називала.

Читайте також: Камалія натякнула на примирення з чоловіком і показалася з ним на Великдень

Втім, навіть після таких гучних новин Камалія та Захур проводять час разом. Родина разом відсвяткувала Великдень, а напередодні мільярдер прийшов підтримати артистку на важливому заході.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 926


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook