лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дівчина Жерара Піке зрадила його з відомим іспанським тренером

Подейкують, що у Клари Чіа були стосунки з Пепом Гвардіола.

Пристрасті навколо стосунків футболіста Жерара Піке з його 23-річною обраницею Клара Чіа набирають нових обертів.



Не встиг Піке висловити своєї радості від того, що розійшовся зі співачкою Шакірою і з головою поринув у новий роман, як з'ясувалося, що молода обраниця Жерара паралельно з ним спробувала знайти своє щастя з іншим красенем.

Так, як передає іспанське видання Sport, 23-річна Клара зрадила Піке з тренером "Манчестер Сіті" та колишнім тренером "Барселони" Пепом Гвардіолою. Подейкують, що доказом того, що Чіа та Гвардіола справді знайомі є той факт, що діти тренера ходять до тої ж школи, в якій навчалася Клара.

 Дівчина Жерара Піке зрадила його з відомим іспанським тренером

Втім, шанувальники Піке впевнені, що це лише чутки. Мовляв, у пари все добре і вони дуже щасливі. Проте фани Шакіри вважають, що таким чином зрадливому Жерару повернувся бумеранг за Шакіру.


Читайте також: Нова дівчина Жерара Піке станцювала під пісню Шакіри (ВІДЕО)

Нагадаємо, що Шакіра та Жерар Піке протягом 11 років перебували в цивільному шлюбі та мають двох неповнолітніх синів. Втім, у червні 2022 року стало відомо, що співачка покинула футболіста через його численні зради. Згодом з'ясувалося, що розлучницею стала 23-річна студентка Клара Чіа, з якою Піке протягом тривалого часу мав роман на боці.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tsn.ua/glamur  Переглядів: 158


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook