лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ірина Шейк у чорному бікіні показала ідеальний прес

Ірина Шейк у чорному бікіні показала ідеальний прес
Ірина Шейк продемонструвала свою неймовірно підтягнуту фігуру у крихітному чорному бікіні під час відпустки на нових сексуальних фотографіях.

Ні для кого не секрет, що у Ірини Шейк приголомшлива постать, і вона довела це, опублікувавши в соціальній мережі нові сексуальні дзеркальні селфі в чорному бікіні з ремінцями. 37-річна модель хизувалась у бікіні з чорних стрінгів, які були перехрещені навколо її тонкої талії та повністю демонстрували її підтягнуту статуру.



Ірина опублікувала серію знімків із підписом: «Жага дня в неділю…». На фотографії її прес з шістьма кубиками був повністю видно, у той час як вона була одягнена в чорні плавки від бікіні з ремінцями, які перетиналися навколо її талії та мали виріз у вигляді замкової свердловини спереду. Вона стилізувала низ із відповідним глибоким верхом, який відкривав достатнє декольте.


На фотографіях Ірина зовсім без макіяжу, її темне волосся розпущене і мокре, ніби вона щойно вийшла з океану. В іншому пості із слайд-шоу Ірина поділилася відео, в якому вона збільшила свою неймовірну фігуру, показавши, що її прес випирає.


Ірина завжди демонструє якийсь сексуальний образ, і зовсім недавно вона знялася у новій весняній кампанії Marc Jacobs 2023 року, коли знялася топлес, одягнувши лише трусики для сексуальної фотосесії. Протягом усієї зйомки Ірина була зображена топлес, що лежить на животі, і єдине, що прикривало її оголені груди, — це рожева шкіряна сумка-відро від бренду.Вона одягла чорні стрінги з високою посадкою поверх прозорих чорних колготок і доповнила їх парою чорних туфель на підборах.


Читайте також: Ірина Шейк та Бредлі Купер планують другу дитину

Тим часом на іншому фото Ірина не просто знялася топлес, вона повністю оголилася, позуючи в позі ембріона, на ній не було нічого, крім високих бретельок білого кольору. Навколо її голої ноги була обгорнута біла сумочка через плече, а мокре волосся та помаранчева губна помада зв'язали її погляд воєдино.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 743


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook