лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Белла Хадід у мерехтливому комбінезоні на показу Stella McCartney

Белла Хадід стала зіркою шоу на подіумі Stella McCartney під час Тижня моди в Парижі, коли продемонструвала повністю прозорий комбінезон.

Белла Хадід штурмом взяла місяць моди, і її останній образ на подіумі може бути просто одним із її найсексуальніших. 25-річна дівчина виглядала неймовірно на подіумі Стелли Маккартні під час Тижня моди в Парижі 3 жовтня, коли вона була одягнена в обтягуючий тілесний комбінезон без спідньої білизни, оголюючи груди.



Блискучий комбінезон Белли з довгими рукавами та високим коміром. Цілісний сітчастий комбінезон був прозорим, що підкреслювало її оголену фігуру. Вона доповнила сексуальне вбрання парою сандалів з ремінцями, коли як обличчя було майже без макіяжу.

Белла Хадід у мерехтливому комбінезоні на показу Stella McCartney



Що стосується її другого образу на показі, Белла одягла вкорочений чорний жилет без рукавів та штани з низькою посадкою в тон. Брюки Белли були прикрашені ремінцями з кристалами з боків і вирізами на стегнах, а як аксесуари були використані сандалії з ремінцями та чорний шкіряний клатч.

Белла демонструвала безліч неймовірних вбрання як на подіумі, так і за його межами під час Тижня моди, і, крім цього образу, Белла була зіркою показу на подіумі Coperni, коли вона стояла оголеною, поки фарба не була повністю розпорошена по всьому тілу. Модель поверталася в різні боки доти, поки її образ не перетворився на білу сукню, що обтягує.




Мало того, що фанатам сподобався її образ Коперні, Белла також опублікувала слайд-шоу, на якому вона ходить топлес, прикриваючи груди маленькою чорною тканиною та пальто Burberry зверху.

Читайте також: Белла Хадід з'явилася у відвертих образах на сторінках глянцю

Белла позувала Рікардо Тиші, який був головним креативним директором Burberry протягом останніх п'яти років, але щойно оголосив про свій відхід 28 вересня. На фотографіях Белла стояла в дверях повністю топлес у чорному пальті Burberry з класичним коричневим принтом з картатим принтом усередині. Вона доповнила жакет чорною плісированою спідницею-міді з низькою посадкою та дуже довгими мішкуватими брюками під ним. На фотографіях вона була зовсім без макіяжу, демонструючи своє чудове обличчя, а її чорне волосся було зачесане назад у два плетені пучки і розділене на проділ.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 822


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook