лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Гайді Клум без бюстгальтера прикрасила обкладинку Vogue

Гайді Клум без бюстгальтера прикрасила обкладинку Vogue
Німецька супермодель, актриса та телеведуча Гайді Клум затребувана зараз не менше, ніж у роки своєї молодості, що продемонструвала її нова фотосесія для квітневого Vogue Greece на честь четвертої річниці журналу.

Він так і називається – "Ювілейний випуск".



На обкладинці журналу Гайді позує в сукні Ferragamo з шовкової органзи з прозорим оздобленням і блискучими кристалами за 5500 доларів, що складалося з довгої спідниці і напівпрозорого верху, під яким чітко виднілось відсутність бюстгальтера.

Образ завершували туфлі на підборах з фіолетовими ремінцями. Зірка позує з практично непомітним макіяжем, а її волосся розчесане на прямий проділ і пригладжене.


На другому варіанті обкладинки зірка виглядає ще сміливіше в шортах і куртці світло-м'ятного кольору, накинутої на голе тіло.

Поспілкувавшись із журналістами, Гайді зазначила, що вітає те, як змінилося у суспільстві прийняття моделей різного типу, віку та зовнішності.


"Мені подобається, що тепер у модельному бізнесі більше різноманітності. Колись усі моделі виглядали однаково, мали однакове зростання, таке ж худорляве тіло, те ж волосся. Сьогодні представлено безліч різних типів. Особисто мені подобається, що у мене є робота моделі, поки я стаю старшою", – наголосила вона.

Читайте також: Onuka розповіла, як маленький син переносить війну та новини про рідний Чернігів

Клум зараз одружена з гітаристом Tokio Hotel Томом Каулітцем, за якого вийшла у лютому 2019 року. Вона активно знімається, причому часто – разом зі своєю старшою дочкою Хелен, якою дуже пишається.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 126


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook