лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Андрія Бєднякова розповіла, яке громадянство у їхнього сина

Дружина Андрія Бєднякова розповіла, яке громадянство у їхнього сина
Дружина шоумена Андрія Бєднякова, актриса Анастасія Коротка, яка зараз перебуває в США, розповіла яке громадянство отримав чотиримісячний син Остап.

Про це вона повідомила у програмі Слава+.



За її словами, у хлопчика зараз американське громадянство, втім, у майбутньому у нього буде українське.

"Поки що американське, бо це пов'язано з багатьма документальними моментами, щоб ми могли тут перебувати, щоб для нього все було легше. Але ми, звісно, зробимо українське громадянство. Це паперові історії, які я зараз не можу зробити. Якби ми зараз зібралися та поїхали в Україну, ми швиденько зробили б тут українське громадянство", - пояснила вона.

Вона додала, що зробити українське громадянство можна також у Сан-Франциско, але із двома дітьми на руках їй важко. Тим самим вона зараз чекає на знайому, яка допоможе їй оформити синові необхідні документи.

Також Анастасія Коротка зізналася, коли вона з дітьми планує повернутись до України. Вона зазначила, що розмовляла на цю тему зі старшою дочкою. Ксенія сказала, що вдома сирени, а в неї через це великий страх.

"Вона, коли ми були в Україні, здригалася... Ми, напевно, навряд чи виїжджали б, якби я не була вагітна... Якби ми були вдвох з Андрієм, ми б взагалі не поїхали, я знаю точно. Але коли є діти - мені страшно...

Читайте також: Ганна Кошмал у топі та лосинах показала асани з йоги

Я дочекаюся, коли буде відносно безпечно, щоб я знала, що я везу дітей туди, де безпечно. Якщо є можливість бути в безпеці моїм дітям, вони будуть у безпеці", - підсумувала актриса.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: korrespondent.net  Переглядів: 3 732


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook