лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Бєднякова з "Орел і Решка" оголила круглий животик, не приховуючи вагітності

Дружина Бєднякова з "Орел і Решка" оголила круглий животик, не приховуючи вагітності
Настя Коротка нещодавно зізналася, що стане мамою вдруге і зараз активно показує себе з новими формами

Відома українська телеведуча та акторка Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Бєднякова з "Орла і Решки", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і частенько розміщує для шанувальників свіжі публікації. На артистку в соцмережі підписано понад 400 тисяч людей.



Як відомо, Настя Коротка зовсім недавно повідомила публіці про те, що чекає на другу дитину від чоловіка Андрія Бєднякова. Ця новина вразила багатьох, як і те, що вона на півроку переїхала до США зі страшною донькою Ксенією, але тепер причина стала зрозумілою.


Термін вагістності у ведучої досить пристойний і коли вона перестала приховувати від усіх своє становище, почала активно розміщувати фото з округлим животом для шанувальників у соцмережі.

В Insta Stories дружина Андрія Бєднякова показала, як займалася йогою, проте недовго. Це було вперше і востаннє. Мабуть, відчула вона себе погано, хоча це було раніше, на меншому терміні.


Читайте також: Андрія Бєднякова звинуватили у зраді Маріуполя

А ще Настя жартує, що її трохи "роздуло" і самоіронічно заявляє, що виглядає на відмінно. Тішить, що і під час вагітності її не залишає гумор.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 324


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook