лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Гайді Клум розповіла про свою дочку Лені

Гайді Клум розповіла про свою дочку Лені
49-річна німецька топмодель Гайді Клум розповіла про свою дочку, 18-річну Лені Клум, яка йде стопами матері у світі моди й одночасно навчається в коледжі у Нью-Йорку.

Про це вона сказала під час виступу на 36-й церемонії вручення нагород Nickelodeon Kids' Choice Awards, пише Daily Mail.

"Я дуже пишаюся своєю дочкою та її модельною кар'єрою. І водночас вона навчається, вона все поєднує", — поділилася зіркова мама.



Минулого літа Лені переїхала на Мангеттен, щоб вивчати дизайн інтер'єру, називаючи це "дизайном одягу для дому, якщо це має сенс".


Раніше в інтерв'ю People Лені розповіла, що їй доводилося спостерігати за роботою своєї матері, відвідуючи багато її модельних зйомок.

"Я завжди ходила на роботу з мамою і думала: "Це здається таким веселим". Вона така щаслива, коли працює, — сказала юна модель у жовтні минулого року. — Іноді я втручалася та гралася з косметикою, яку приносив її візажист".

У 16 років висхідна зірка дебютувала в ролі моделі зі своєю знаменитою матір'ю поруч із нею та потрапила на обкладинку Vogue Germany.

Читайте також: Кім Кардаш'ян позує у сміливому образі для журналу Interview Magazine

"Це якесь божевілля, що я зробила це своєю першою роботою. Моя мама була зі мною, що робило це таким веселим", — поділилася тоді Лені.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 617


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook