лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Кім Кардаш'ян позує у сміливому образі для журналу Interview Magazine

Кім Кардаш'ян позує у сміливому образі для журналу Interview Magazine
Невпізнавана Кім Кардаш'ян вирішила показати свою "гідність" у всій красі.

Кім Кардаш'ян роздяглася для однієї зі своїх найбільш пікантних обкладинок журналів за останні роки, оскільки зірка одягла зовсім новий образ у вересневому випуску журналу Interview Magazine.

Відповідний пост Кім Кардаш'ян розмістила у своєму аканті у Instagram.



Зірку реаліті-шоу Кім можна побачити, що позує для всеамериканського тематичного розвороту, оголюючи свою голу попку, яка висовується з джинсів.

Демонструючи своє світле волосся, Кім носить пару синіх джинсів, спущених нижче її пишних сідниць, у відповідній джинсовій куртці. Вона пристрасно дивиться на камеру, позуючи перед американським прапором.


Знаменита попа Кім була добре видно на знімку, а пізніше вона була помічена в білих трусиках з високою талією, які схожі на памперси. Вони також оголили знамениту попу зірки.



В іншому знімку Кім одягла стрінги із зображенням американського прапора, підтягнувши з боків, і додала шкіряну куртку як верх.


Залучаючи до своїх 329 мільйонів підписників у Instagram, вона підписала знімок обкладинки: "Журнал Interview, вересень 2022: випуск американської мрії".


Кім виглядала майже невпізнанною, оскільки її знебарвлене світле волосся поєднувалося з такими ж бровами, що робило її зовнішній вигляд зовсім не таким, як завжди.

Читайте також: Кім Кардаш

Коли Кім поділилася знімком у своїй стрічці, її шанувальникам сподобався цей образ: зірка набрала колосальні 1,5 мільйона лайків протягом години.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 834


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook