лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дженніфер Лопес показала розкішну фігуру в рекламі спідньої білизни

Дженніфер Лопес показала розкішну фігуру в рекламі спідньої білизни
Дженніфер Лопес опублікувала на своїх сторінках у соцмережах порцію яскравих фото, де вона позує в розкішній білизні Intimissimi.

На знімках знаменитість позує у мереживному рожевому бюстгальтері та трусиках у тон, накинувши зверху атласний халат такого ж кольору.

На іншому знімку на ній – блакитний комплект спідньої білизни, а ще на одному кадрі вона в помаранчевій білизні з мереживом та білій атласній піжамі.



"#JLOxINTIMISSIMI вже майже тут. Чекаю не дочекаюся, коли ви побачите, що у мене є в магазині з INTIMISSIMI", – йдеться у підписі до посту, що рекламує колаборацію співачки з найвідомішим брендом білизни, які разом створили колекцію для сильних і впевнених у собі жінок.


Окрім неймовірно красивої білизни, Джей Ло вкотре продемонструвала результати багатогодинних тренувань у залі у вигляді стрункої та підтягнутої фігури та відсутності зайвих кілограмів. Крім того, обличчя та шкіра артистки сяють.



Лопес активно просуває власну лінію доглядової та декоративної косметики і часто показує шанувальницям, як користуватися тим чи іншим продуктом.

Читайте також: Кім Кардаш'ян позує у сміливому образі для журналу Interview Magazine

Місіс Аффлек насолоджується сімейним життям і часто з'являється з чоловіком на світських заходах.
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 273


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook