лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джулія Фокс демонструє босоніжки Ugg, які скоро будуть у всіх

Джулія Фокс демонструє босоніжки Ugg, які скоро будуть у всіх
Джулія Фокс вийшла на Тиждень моди в Мілані в новому піднесеному стилі від бренду — нових шльопанцях Aww Yeah Platform Slide.

Про це пише PageSix.

Навряд чи сумка-"труп" Фокс або її вбрання з поясів від джинсів злетять серед покупців, останній вибір взуття зірки змушує нас приглянутись до цієї моделі уггі для розширення свого взуттєвого гардеробу.



Завдяки 1,5-дюймовому каблуку (3,8 сантиметрів) і ремінцю що знімається з логотипом, зручна контурна конструкція стелька є піднятою версією бренду Sport Yeah Slide.


Знаменитість італійського походження не єдина, хто приміряв модне взуття з піноматеріалу. Співачка Ріта Ора також носила таку пару раніше цього місяця. На відміну від Фокс, Ора вважала за краще носити свій образ без шкарпеток, прогулюючись Лос-Анджелесом в джинсах і топі з відкритими плечима.

Читайте також: Кім Кардаш'ян позує у сміливому образі для журналу Interview Magazine

Дизайн Ugg вже давно зачарував знаменитостей, оскільки тапочки бренду, зокрема барвисті Fluff Yeah (від 2200 гривень) та класичні Coquette (від 4000 гривень), знаходять місце у шафах багатьох знаменитостей.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 147


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook