лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Кайлі Дженнер втратила майже мільйон підписників після глузувань над Селеною Гомес

Кайлі Дженнер втратила майже мільйон підписників після глузувань над Селеною Гомес
Кайлі Дженнер почала стрімко втрачати підписників в Instagram після того, як разом із Гейлі Бібер дозволила собі глузування у бік Селени Гомес, яка поекспериментувала з бровами, пише Сapital Еxtra.

Все почалося з того, що Гомес виклала у сторіс невинні відео: в одному ролику вона спробувала виглядати як модель Белла Хадід і використала фільтр зі звуком My Name Is Bella Hadid, в іншому співачка поділилася з підписниками, що переборщила з ламінуванням брів.



Вона також зазначила, що Хадід — її ідеал серед дівчат. Незабаром після цих відео з бровами Кайлі Дженнер опублікувала у сторіс селфі з написом "Це була випадковість?". Потім вона виклала знімок із бровами подруги Гейлі Бібер, знятими крупним планом.

Як відомо, Гейлі — дружина Джастіна Бібера, з яким Селена у минулому довго зустрічалася.

У такій поведінці подруг щодо Селени підписники знаменитостей побачили приховані знущання і почали відписуватися від Кайлі та Гейлі. Ба більше, деякі фанати Гомес демонстративно викидають косметику бренду Дженнер Kylie Cosmetics.

За інформацією ЗМІ, Кайлі вже втратила понад 750 тис. підписників, а Селена стала найпопулярнішою жінкою в Instagram, забравши першість у Кайлі та набравши понад 7 млн нових фоловерів. У неї зараз 387 млн передплатників, а у Кайлі — 379 млн.

Дженнер тепер виправдовується, що в неї і Селени немає ворожнечі, запевняючи, що "не бачила її дописів із бровами".

"Друзі, ви робите щось з нічого. Це безглуздо", — заявила вона.

Читайте також: Брітні Спірс станцювала топлес у новому відвертому відео

Відповідаючи на коментар Кайлі, Селена пожартувала: "Згодна @kyliejenner, це все непотрібно. Я фанатка Кайлі!"скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 516


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook