лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Віктора Павліка показала сміливу світлину

Дружина Віктора Павліка показала незвичну для себе фотосесію. Її розкритикували через "відвертість", а Катерина відповіла, що думає про хейтерів.

Поки Ксенія Мішина ділиться думками після хвилі критики, нападки хейтерів терпить дружина Віктора Павліка. Днями вона виклала незвичні для неї кадри в мережі.



Дружина музиканта опублікувала світлини, на яких позує у білизні та світлій майці. Катерина пояснила, що зробила ці кадри, щоб "побачити себе іншою".

Дружина Віктора Павліка показала сміливу світлину

Та не всі шанувальники блогерки оцінили такі кадри. Фани пишуть, що такі кадри не личать зірковій матусі, а також, що "не на часі" хизуватись цим у мережі.

"Ви така гарна, худенька, молода мама, дружина. Але ці фото вам не личать. Взагалі то вони гарні, але не для всіх. Сорі. У вас інша думка, знаю, ваше право";
"Чого мені сьогодні не вистачало в ленті новин, так це розчепиреної Реп'яхової. Господи, чим вони думають коли такі фото виставляють. Тим паче зараз. Ну уже б і роздяглася чи що";
"Не зайшло";
"Люди кожний день гинуть. Кому ці фото потрібні. Вони зараз зовсім не на часі";
"Катерино, ви мітите в п*рно?";
"Ця фото сесія могла бути просто в легінсах, ну нафіга".

Однак не всі прихильники вважають фотосесію Катерини вульгарною. Тож багато хто заступився за неї перед хейтерами.

"Люди яким вульгарно, соромно і ще якось не так...що ви тут робите? Ідіть дивіться на котиків! Що ви тут забули, якщо вас так тригерить?";
"Людина в трусах і в майці, і що тут вульгарного я не бачу. Вже геть люди подуріли, аби до чогось доколупатися";
"Сміливо. Не зважайте на негативні коментарі, це їх комплекси";
"Навіть якщо мені ці фото здаються надто відвертими, то це тільки тому, що я собі не дозволяю такі фото викласти на загал. Але мені чомусь не приходить в голову писати ту гидоту, що пишуть "щасливі" матусі двох янголяток чи "зразкові" домогосподині".

Катерина Реп'яхова лаконічно відповіла хейтерам. "Що несеться в коментарях. Щоб ті критики так швидко донатили, як пишуть".


Читайте також: Дружина Віктора Павліка показала себе з грудними імплантами

Додамо, Віктор Павлік з дружиною нарвались на критику також кілька місяців тому. Вони станцювали разом у Карпатах та виклали відео у мережу. Ролик викликав бурхливі обговорення та критику.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 254


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook