лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Віктора Павліка показала себе з грудними імплантами

Дружина музиканта Віктора Павліка Катерина Реп'яхова показалась з імплантами. Блогерка зізналась, чи планує робити операцію зі збільшення грудей.

Дружина артиста Віктора Павліка здивувала шанувальників новими кадрами в інстаграм-сторіз. На них вона показалась з грудними імплантами.

Блогерка Катерина Реп'яхова розповіла, що ходила на консультацію до пластичного хірурга. Вона поділилась, що не планує робити груди більшими – лиш хоче, щоб вони стали однаковими.



"Лікар дуже здивувався, коли я сказала, що хочу найменші імпланти, які існують. Він каже, що тоді не буде вау-ефекту, адже дівчата саме за цим і приходять, щоб груди аж рипіли, але я цього не хочу. Може, я якась не така. Я краще хочу зробити ніс. Але насправді я просто хочу, щоб груди були однакові", – зізналась Катерина.

Дружина Віктора Павліка показала себе з грудними імплантами

Зіркова дружина зізналась, що ще буде роздумувати, але поки що вона не впевнена, що їй потрібна ця операція. Адже тоді їй треба буде рік не вагітніти.


Нагадаємо, Катерина Реп'яхова зізнавалась, що не планує з Віктором Павліком другу дитину. Але й не заперечувала, що вагітність може бути не спланованою.

"Консультація була дуже добра, довга. Я буду думати, але наразі відсотків 80, що наразі ця операція мені не потрібна і я не готова. Можливо, поставлю імпланти тоді, коли вже точно не буду планувати народжувати. Рік бажано не вагітніти, мене це зупиняє".


Читайте також: Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників

Додамо, що зробити пластичні операції – мамопластику і ринопластику – були планами Катерини Реп'яхової на 2022 рік. Тоді вона також зізнавалась, що не задоволена своїми грудьми, які змінилися після народження сина. Блогерка додавала, що Віктору Павліку не дуже подобається ідея з ринопластикою, але вона хотіла переконати його погодитись на цей крок.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 2 836


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook