лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Селена Гомес знову зіткнулася з критикою свого тіла

Селена Гомес знову зіткнулася з критикою свого тіла
Селена Гомес вийшла в прямому ефірі на TikTok 16 лютого, щоб поділитися повідомленням про любов до себе на тлі недавніх дискусій про свою зовнішність.

Як пояснила номінантка на "Золотий глобус", яка дуже відкрито розповіла про свій діагноз "вовчак" і перенесла трансплантацію нирки у 2017 році, вона має тенденцію "утримувати багато води" під час прийому ліків.

"І це відбувається зазвичай, — поділилася вона з глядачами TikTok. — Просто ідея про сором жінки, яка повинна боротися та мати справу з аутоімунним захворюванням і приймати правильні ліки — це занадто".

Потім вона надіслала фанатам сердечне нагадування. "Я просто хочу, щоб люди знали, що ти прекрасна і чудова, — продовжила Селена. — І так, у нас бувають дні, коли, можливо, ми почуваємося, як лайно, але я б воліла бути здоровою та піклуватися про себе. Мої ліки важливі, і я вірю, що вони допомагають мені".



Селена, яка також розповіла про свій шлях із біполярним розладом, подякувала своїм шанувальникам за те, що вони підтримали її. "Я просто хотіла сказати вам, що люблю вас, друзі, — підсумувала вона в прямому ефірі. — І дякую за підтримку та розуміння, а якщо ні, то йдіть, тому що, чесно кажучи, я не вірю в сором людей за тіло або щось таке".

Читайте також: Дженніфер Лопес сфотографувалась для пікантного шоу

Селена Гомес здавалася дуже емоційною в прямому ефірі TikTok після того, як її змусили пояснити бодішеймерам, що вона набрала вагу через ліки від вовчаку. Зірка часто стикається з критикою своєї зовнішності.


скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 446


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook