лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Лорен Санчес відверто розповіла про роман із Джеффом Безосом і невдалу кар'єру стюардеси

Лорен Санчес відверто розповіла про роман із Джеффом Безосом і невдалу кар'єру стюардеси
Лорен Санчес, подруга засновника Amazon Джеффа Безоса, дала інтерв'ю журналісту Дереку Бласбергу для видання Wall Street Journal і вперше розповіла про стосунки з Безосом, а також про стосунки з колишнім чоловіком і дітьми.

До того ж журналіста вона теж покатала на гелікоптері.

Власниця премії "Еммі", телеведуча та пілотеса вертольота стала відома по всьому світу після того, як у січні 2019 року стало відомо про її стосунки із засновником Amazon Джеффом Безосом.

Їхні стосунки були дуже скандальними, коли з'ясувалося, що і Безос, і Санчес ще були одружені: Санчес була одружена з Патріком Вайтселлом, виконавчим головою мегарозважального агентства Endeavour, а Безос одружений із Маккензі Скотт, письменницею, яка стала філантропом, — коли в National Enqui просочилися деталі їхнього роману.

Утім, вони на той момент уже були в процесі розлучень.



Зараз ділять із колишнім подружжям дітей і влаштовують спільні сімейні вечері. У Санчес троє дітей, а в Безоса — четверо.

Вони живуть в історичному будинку в Беверлі-Хіллз, побудованому батьком-засновником Голлівуду Джеком Ворнером, який Безос купив у медіамагната Девіда Геффена за рекордні на той момент 165 мільйонів доларів у 2020 році.

Пара має й інші будинки, у тому числі один у Сіетлі, де Безос заснував Amazon у 1994 році, і ще один у Вашингтоні, округ Колумбія, де базується газета Washington Post, яку він купив за 250 мільйонів доларів у 2013 році.

"Ми тусуємося, вечеряємо з дітьми, що завжди весело, бо ніколи не знаєш, про що йтиме розмова з такою кількістю дітей", — каже Санчес.

Вона розповіла, що одного разу несподівано пролетіла повз футбольне тренування свого сина, коли він навчався у старшій школі.

"Я написала його другу, щоб сказати йому: "Подивися вгору!". Я помахала йому рукою. Він потім казав, що я його бентежу, але він потай думає, що я крута, я точно знаю", — жартує Санчес.

Лорен Санчес народилася в Альбукерці, штат Нью-Мексико, за збігом у тій самій лікарні, де народився Безос, якому зараз 59 років.

"Усього шість років різниці, — каже вона. — І не питайте, хто старший!".

Вона мріяла стати журналісткою, але через те, що в дитинстві вона не діагностувала дислексію, цю мрію довелося залишити. Вона пішла з дому у 18 років і вирушила в Лос-Анджелес, щоб стати стюардесою.

Але з цією мрією їй також довелося розпрощатися, у компанії Southwest Airlines їй сказали, що вона зі своїми 55 кг надто важка. Тоді туди брали дівчат не важчих за 52 кг.

На початку 1990-х Санчес вступила до коледжу Ель-Каміно в Торрансі, штат Каліфорнія, і зв'язалася з учителем журналістики, який вважав, що її низькі оцінки не відбивають її інтелект.

"Я плачу щоразу, коли я розповідаю цю історію: мене перевірили, і вчитель сказав: "Ти не тупа. Ти просто дислектик. Дозвольте мені допомогти вам", — Санчес розповіла, що вчитель видав їй кишеньковий словник, який вона завжди носила із собою. Це змінило її життя. Вона навіть отримала стипендію та стала однією з найкращих студенток.

Вона була зарахована до Університету Південної Каліфорнії з 1992 по 1994 рік, але пішла до його закінчення, коли KTVK у Феніксі, штат Арізона, запропонував їй роботу в прямому ефірі. Вона пробула там півтора року, перш ніж повернутися до Лос-Анджелеса на роботу у Fox Sports.

Її перше знайомство з Голлівудом відбулося у 28 років, коли вона зіграла невелику роль тележурналістки в "Бійцівському клубі" 1999 року. У камео Санчес показано, як вона робить репортаж про підпільні боксерські клуби для місцевих новин.

"Джаред Лето називає мене гарячою — я досягла вершини кар'єри!" — сміється вона.

Вона не стала ведучою ABC The View, хоч засновниця шоу Барбара Волтерс і бачила її на цьому місці, але тоді в неї вже народився її старший син Нікко від футболіста НФЛ Тоні Гонсалеса.

З 2011 по 2017 рік Санчес була співведучою Good Day LA, місцевого ранкового новинного шоу. Вийшла заміж за Патріка Вайтселла і народила ще двох дітей: Евана, якому зараз 16, і Еллу (15 років).

У 2011 році вона вирішила втілити в життя свою давню мрію та стати пілотесою, тому вона вирушила до лос-анджелеської льотної школи.

У 2016 році вона заснувала Black Ops Aviation, одну з перших жіночих компаній вз виробництва аерофотозйомки та кіновиробництва, що спеціалізуються на телебаченні та кіно, коли зрозуміла, що є однією з небагатьох жінок, які виконують цю роботу.

"Я не знаю, чому більше жінок не роблять цього. Пілотувати нескладно", — каже вона.

Саме завдяки її вмінню водити гелікоптер вона й познайомилася з Безосом. Джефф Безос розбився на гелікоптері у 2003 році та панічно боявся літати. Він досі дякує Лорен Санчес за те, що він знову почувається комфортно в повітрі.

Нині він перебуває в процесі отримання власної ліцензії пілота.

Санчес сідає за штурвал, щоб відвезти кудись свого бойфренда або членів її родини. Вона літає тричі на тиждень, щоб бути у формі.


"Жити з Джеффом — це як щодня проводити майстер-класи. Нам подобається бути разом, і ми любимо працювати разом. Він допомагає мені з книгою. Він отримує ліцензію пілота. Ми летимо разом. Ми працюємо разом. Ми весь час разом", — розповідає вона про стосунки з Безосом.

Цього року Санчес випустить свою першу дитячу книгу "Флін, муха, яка літала". Ідея в неї з'явилася, коли муха залетіла до кабіни вертольота і здійснила політ разом із Лорен.

Вона також збільшує обсяг роботи для своєї нещодавно створеної продюсерської компанії Adventure & Fellowship, яку раніше не обговорювала публічно. Вона вже зняла рекламні фільми для Blue Origin, Bezos Academy та Bezos Earth Fund, але через Adventure & Fellowship вона хоче фінансувати й розробляти документальні фільми та сценарії.

"Ми зосереджені на чудових історіях. Це можуть бути фільми, рекламні ролики, документальні фільми. У кожного є неймовірна історія, і іноді їм нема кому її розповісти", — каже вона.

Однак із усіх її майбутніх планів вона особливо схвильована тим, що до початку 2024 року вона очолить жіночу місію в космос Blue Origin. Із нею буде ще п'ять жінок, але хто це буде, Лорен поки що не говорить.

І Лорен Санчес зберегла чудові стосунки зі своїми колишніми. Вони навіть часто вечеряють усі разом у будинку Безоса.

А найбільший секрет, який вона може розповісти про свого знаменитого бойфренда, це те, що має чудове почуття гумору.

Читайте також: Шакіра розійшлася з Піке після того, як побачила його коханку в їхньому сімейному будинку

"Він справді смішний. Він увесь час змушує мене сміятися. Він може бути дурним. Він такий щасливий, він надихає мене щодня, він робить мене краще щодня; він людина, яка любить найбільше з усіх, кого я знаю", — каже Санчес. А ще їй подобається, що кожної неділі він встає раніше та пече млинці для неї.



скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 792


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook